Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

- Alta IF betyr mye for meg

Skrevet av: Andreas Markussen         Dato: 16.11.19 11:45
Kapteinen er med videre også i 2020!

- Alta IF betyr mye for meg

Alta IF kan i dag bekrefte at Mats Frede Hansen er enig med klubben om en forlengelse av kontrakten ut 2020 sesongen. Det kommer i rekken av flere gode nyheter denne uken der Håvard Nome, Christian Reginiussen og Felix Jacobsen alle har takket ja til videre spill. 

Mats Frede har det unike ved at han er en kompromissløs stopper som i tillegg er dyktig til å sette opp spillet fremover fra det bakre leddet. Han har trolig også den uoffisielle rekorden i antall blokker av skudd, som sier litt om mentaliteten som ligger til grunn. Kapteinen har etter hvert fått lang fartstid i klubben og har spilt en helt sentral rolle siden dag én etter overgangen fra Bossekop. 

Mats Frede sier følgende om dagens gladnyhet:
Alta IF e en klubb som betyr veldig mye for meg, på samme linje som moderklubben Bjørnevatn IL. Det at Vidar har kommet inn som trener gjør at vi kan bygge videre på det vi startet på dette året. Bygge klubb og få fram nye unggutter som kan ta over etter hvert, skape et sinnsykt engasjement i byen og samtidig vinne fotballkamper. Dette er noe jeg ikke vil gå glipp av. Vidar har også vært en person og trener som har hjulpet meg mye, og nå vil jeg bidra ved hjelpe han og resten av gjengen til å vinne fotballkamper og ha det gøy sammen!

Herlig Mats Frede - vi dundrer på!
Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv