Viktig brikke på plass!

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Bendik Almås     Dato: 15.11.19 08:20

Felix Jacobsen skal fortsette sin gode utvikling i de rette klubbfargene.

Viktig brikke på plass

I serien "få på plass brikker" kan vi nå gledelig fortelle at Felix Jacobsen har forlenget sin kontrakt med klubben i to nye år. Båtsfjordringen har tatt nye steg i utviklingstrappen det siste året og har med tiden vokst seg sterkt inn i rollen som spielfuhrer på vår midtbane. Felix er en treningsvillig og utviklingsorientert spiller som med tiden har tilegnet seg en modenhet og klokskap i spillet sitt som imponerer oss voldsomt. Nå er det altså klart: Vår nummer 14 er med videre!

Jeg er fornøyd for at alt er på plass. Føler fortsatt at jeg tar steg i klubben, og gleder meg samtidlig veldig til å komme i gang over nyttår. Blir også veldig spennende å få jobbe med Vidar igjen. Jeg kjenner han veldig godt fra før, og han kjenner til mine egenskaper. Kan også melde om at motivasjonen for neste sesong er på en alltime high etter å ha vært skadet i over en halv sesong. Jeg føler jeg virkelig har noe å bevise i året som kommer.

Herlig Felix! Vi gleder oss til å se deg på banen igjen i 2020!