Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Med gode samarbeidspartnere på tur

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Yngve Reginiussen     Dato: 08.11.19 11:36

Lagbilde var naturligvis obligatorisk. 

Onsdag morgen satte vi oss på flyet til Trondheim for to dager med faglig påfyll, sportslige opplevelser og gode diskusjoner. Her fikk vi et unikt innblikk i hverdagen til Rosenborg og Ranheim som åpnet opp dørene til oss på en imponerende måte og ga oss flotte innspill til inspirasjon og diskusjon. 

Først ut i programmet var spillerutvikler i NFF Trøndelag, Trond Nordsteien, som hadde et flott innlegg om ledelse og hvor viktig relasjonelle egenskaper er i lederrollen. I tillegg fikk vi gode refleksjoner rundt spillerutvikling og relevante problemstillinger som er fint å ha med seg tilbake i egen klubbhverdag.

Torsdag morgen gikk turen over gata til RBK, der bort i mot hele RBKs administrasjon stord klar med åpne armer og tok i mot oss. Her fikk vi være med på en reise inn i hverdagen til Norges største fotballklubb. Her var fokuset på markedsarbeid og gode synergier, samt prestasjonskultur. 100% tilstedeværelse, raust og ærlig, og det på samme dag som e-cupkampen mot Sporting. Imponerende. 

Etter en god lunsj gikk turen utover til Ranheim der vi fikk følge laget i trening, og seinere fikk en god runde på klubbens strategi, hva gjelder spillestil, spillerutvikling og rekruttering. Ranheim har på imponerende vis med begrenset ressurser spist kirsebær med de store i eliteserien. Året 2019 kan ende med nedrykk, men fordi man er så lojal mot en godt forankret og tydelig strategi, så lar man ikke sportslige resultater rokke ved det. 

Kunne man hentet inn spillere fra utlandet og potenielt vært på trygg grunn nå, og dermed vært litt som ”alle” andre? Definitivt, men her er man tydelig på hva som er viktigst; identitet og kultur! Ekstra gøy var det også at vår gode ambassadør og kaptein i Ranheim Mads Reginiussen tok turen innom og fortalte litt om hans reise de siste årene. Herlig Mads!

Til slutt gikk turen tilbake til Lerkendal og kampen mellom RBK og Sporting. Bortelaget tok til slutt seieren, men vi fikk en fin opplevelse under flomlysene på stadion. 

På vegne av oss i Alta IF ønsker jeg å takke Trond Nordsteien i NFF Trøndelag, RBK ved Harald Lundemo og Stig-Inge Bjørnebye og Ranheim ved Tarjei Smågesjø og Mads for flotte opplevelser. Takk også til engasjerte og støttende samarbeidspartnere som satt av sin tid til å være med. Det føles ekstremt godt for oss som klubb!

 

   

   

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv