Rune Berger slutter

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Altaposten     Dato: 31.10.19 10:52

Han har vært spiller, hovedtrener, hjelpetrener og til slutt sportslig koordinator i Alta IF Fotball. Her fra sidelinjen i 2018.

Rune Berger slutter

Rune har vært en svært viktig brikke for klubben både sportslig og administrativ. Med sine menneskelige ferdigheter og en sjeldent god måte å se fotball på, er han en fagmann som vi dratt stor nytte av, og lært fra. Berger kan lett beskrives som helstøpt, reflektert og har med sin ro og gode perspektiver betydd ekstremt mye for oss.

Rune sier følgende:

Etter en grundig vurdering landet jeg på at det nå var tid for å gi meg. Det er viktig for meg å understreke at min beslutning er helt uavhengig av prosessen som har vært rundt trenerspørsmålet i klubben og jeg er helt på linje med de valg som er gjort og den retning som er valgt i den saken. Nå skal jeg bruke den siste tiden min her så godt jeg kan for å være med å ruste klubben for 2020.

Det er jo ikke tvil om at dette er en jobb som mange har interesse av og meninger om, noe som kan være utfordrende til tider. Men når jeg nå forlater Alta IF tar jeg med meg mange relasjoner og vennskap som jeg setter enormt stor pris på og som betyr mye for meg. Å drive et idrettslag handler om å balansere fornuft og følelser, man er avhengig av den balansen for utvikling. Dette tror jeg blir veldig viktig for klubben å bygge på i årene som kommer.

Jeg ønsker Alta IF lykke til videre og takker for meg.

Vi ønsker å sende en stor takk til Rune for sin innsats og engasjement for oss over mange mange år. Vi kommer til å savne deg her hos oss og ønsker deg masse lykke til i fremtiden.