Til inntekt for Kreftforeningen

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: iFinnmark     Dato: 28.10.19 22:53

Årets viktigste?

Søndag kl 15:00 spilles det som nå har blitt en flott tradisjon, nemlig showkampen mellom Team Finnmark og Alta IF. Kampen er et samarbeid mellom oss i Alta IF og iFinnmark der alt av arrangementets overskudd sendes til Kreftforeningen og deres viktige arbeid. Med på laget har vi fått Møbelringen, Thon Hotel Alta, Stakeriet og Nord Ekspedisjon som alle bidrar

Team Finnmark - hvem er det?

Team Finnmark består av spillere fra ulike klubber i Finnmark som har utmerket seg i løpet av sesongen 2019. Rune Haugset og Vidar Johnsen i Finnmark Fotballkrets tok ut en bruttotropp som ble lagt ut til avstemming hos ifinnmark.no. Totalt var det levert inn 2566 stemmer på spillere fra 3.- og 4. divisjon i Finnmark. Noen av disse har meldt forfall, men nå er troppen klar og blir som følger:

Troppen: Aleksandar Spale Spasic (PIL) Christian Osakwe (KIF) Viktor Hansen (PIL) Asgeir Martinsen (Sørøy Glimt) Lasse Johnsen (Honningsvåg), Vegard Samuelsen (Hif/Stein) Arve Lorentsen (BUL, John Rikard Mienna (KIF), Brian Rognli (Alta IF), Vebjørn Skorpen (Tverrelvdalen IL), Mads Petter Utsi, PIL, Rickard Ellingsen (Tverrelvdalen IL), Audun Grønbech Bednarczyk (KIF), Gabriel Åkesson (Alta IF) Simen Stødle (Tverrelvdalen IL) Brage Andreassen (KIF) Pål Even Heggelund (Tverrelvdalen)

Trenere er Ulf Rønqvist og Ole Marcus Balto.

Overskuddet går rett til Kreftforeningen

Alta IF har et tett og godt samarbeid med Kreftforeningen og er veldig stolt av å kunne få bære logoen på drakten. Med hjelp fra dommerstanden i Finnmark Fotballkrets, og flotte støttespillere i Thon Hotel, Møbelringen, Stakeriet og Nord Ekspedisjon håper vi at du har lyst til å se fotballkamp i Finnmarkshallen søndag, og samtidig støtte en veldig god sak. Inngang er kr 100 for alle over 16 år og kr 50 for barn /u 16 år. Ta vare på billetten - da er du med i trekningen av flotte premier fra våre støttespillere. Se fotballkamp, støtt en god sak, og potensielt vinn noen flotte premier. Et skikkelig kinderegg :)

Finn ut mer om Kreftforeningens viktige arbeid ved å trykke her.

Premier som du kan vinne på billetten:

-  Gavekort fra Møbelringen på 5000,-

-  Gavekort på 2 x 3-retter på Stakeriet i Alta, verdi 1190,-

-  4 x fjord og hvalsafari med Nord Ekspedisjon AS verdi 7160,-

-  Gavekort 50% leie av selskapslokalet (Skiferstua) på Stakeriet fra 1 til 30 personer med selskapsbuffet med 2 varmretter, koldtbord med kalde retter og dessertbord. Lokalet og Stakeriet passer perfekt til konfirmasjon, barndåp, jubileum, bursdager mv. Pris pr stk. 395,- person. Verdi ved 30 personer, 30 x 395 = 11 880,- / 50% = 5925,- (drikke betales seperat).

- Gavekort på et sesongkort til Alta IF sine hjemmekamper i 2020.

Hjertelig velkommen på årets viktigste kamp, søndag kl 15:00.