Alta IF godt representert

Skrevet av: Andreas Markussen         Dato: 14.10.19 13:57

Nora, Alexandra og Kine representerte Alta IF.

Finnmark Fotballkrets har i i helgen hatt spillere med i Bakers Elitecup på Hamar i helgen. Bakers cup er en kretsturnering for jenter, og Nord Norge stilte ett lag i J13 og J14, sammensatt av spillere fra Finnmark, Troms, Hålogaland og Nordland.

3 av våre Alta IF jenter, Kine Kristensen Emaus, Alexandra Lund Martnes og Nora Pernille Hindenes Ingilæ, fikk sammen med Amie Sannes fra Honningsvåg, den fantastiske muligheten til å være med på J14 laget.

Der har de sammen med de andre jentene fra Nord-Norge, fått bryne seg på mange av de fremste spillerne i andre kretsen, og fått gode referanser på hva som kreves for å utvikle seg videre. Det har vært en turnering med bratt læringskurve, hvor alle jentene har fått mye spilletid, fått vist mye av hva de kan, og samtidig fått mange svar på hva de må jobbe videre med for å ta enda ett steg videre.

Spillerne er glade og takknemlig for å har fått lov å være med, da det har vært hard kamp opp plassene. Jentene reiser nå hjem etter en helg med masse gode minner, nye vennskap, gode opplevelser, tøff matching og ikke minst, masse hærlig fotball. Det gir motivasjon til å jobbe enda hardere for å nå sine mål.

I J13 hadde Finnmark med Selma Staalesen Stubbsnova Kirkenes, Nora Stærk Bjørnevatn, Ailin Isaksen og Siril Kollevåg fra Porsanger IL.

Vi er stolte over våre Alta IF spillere, men også resten av jentene i fylket, som har representert Finnmark på en flott måte, både på og utenfor banen! Tusen takk til Finnmark fotballkrets som har gitt jentene denne muligheten!