Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Fartsfylt oppgjør endte uavgjort

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Torgeir Ekeland     Dato: 13.10.19 19:08

Dag Andreas scoret, og Magnus leverte en målgivende i søndagens oppgjør mot Elverum. 
 

Fartsfylt oppgjør endt uavgjort

I strålende høstvær lå alt til rette for en spennende kamp, med et hjemmelag desperat etter poeng og et Alta IF lag som jaget nye poeng i jakten på topp fire. Begge lag var farlig frempå innledningsvis, men det var Elverum som skulle produsere kampens første mål etter et kanonskudd i krysset fra hjørnet av 16-meteren. Slike mål er det vanskelig å gjøre noe med, og sett fra benken kunne man fra sekundet ballen forlot skotuppen se at ballen kom til å havne helt oppe i krysset. 

Skuffende etter en bra start, men akkurat i denne perioden var Elverum best. Vi skulle reise oss på en strålende måte. Gradvis tok vi kommandoen i oppgjøret og da var det veldig godt å få lønn for strevet da Runar Overvik slo et perfekt innlegg til Dag Andreas Balto som på like utsøkt vis flikket ballen videre i mål.

Den tynnslitte fotballfrasen om at ”mål preger kamper” slo inn på sedvanlig vis, og da dunket vi likegodt inn 1-2 i samme slengen. Magnus Nikolaisen gjorde som så mange ganger før denne sesongen og serverte et strøkent innlegg til Andreas Van der Spa som stanget inn 1-2. Elverum skulle komme tilbake og utlignet til 2-2 like etter pause. Derfra og inn var det sjanser begge veier, men det endte med 2-2 og poengdeling. 

Vi takker Elverum for kampen, og ønsker dem lykke til i avslutningen. For vår del venter Grorud førstkommende lørdag kl 13:00. Årets siste hjemmekamp i serien - her er det bare å klinke til fra start!   

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv