Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Tilbake på vinnersporet

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Torgeir Ekeland     Dato: 08.10.19 12:08

Håvard Nome har akkurat satt inn 1-0 etter et flott frispark. Foto: Karl Eirik Steffensen. 
 

Tilbake på vinnersporet

Det ble en fin ettermiddag i Finnmarkshallen da guttene kom tilbake på vinnersporet mot Odd 2. Vi tok tidlig kommandoen i banespillet og fikk et par bra muligheter, deriblant Andreas van der Spa sitt stolpetreff. Et kvarter ut i kampen kom den første scoringen, signert Håvard Nome. Med sin følsomme fot plasserte han ballen helt ute i hjørnet og ga oss en fortjent ledelse. 

Vi fortsatte i det samme spor og fikk lønn for strevet da Christian Reginiussen headet inn et strøkent innlegg fra Magnus. Sistnevnte har virkelig vært tintunet med innleggsfoten og har levert målgivende pasninger på løpende bånd i 2019. 

Odd 2 startet 2. omgang best og fikk en tidlig redusering, men vi fikk justert oss inn og punkterte kampen da Guyon Philips ekspederte nok et presist innlegg fra Magnus. Philips ble også sentral i 4-1 scoringen da hans skudd gikk via en Oddspiller og i mål. 

Alt i alt en bra kamp med fine mål og ikke minst tre nye poeng på kontoen. Neste kamp er borte mot Elverum søndag 13. oktober, og vi jakter høyest mulig tabellplassering med tre gjenstående kamper. Takk til Odd 2 for en fin kamp, og takk også til alle som møtte opp og heiet oss frem til seier!

 

 

 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv