Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Nest siste hjemmekamp

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Torgeir Ekeland     Dato: 03.10.19 09:13

Søndag tar Dag Andreas og Håvard i mot Odd 2 i Finnmarkshallen. Og deg. Selvfølgelig. 
 

Nest siste hjemmekamp

Vi går inn i det siste kapittelet av sesongen 2019, og nest siste hjemmekamp er mot Odd 2. Den samme motstanderen påførte oss et smertefullt tap i vårsesongen, så her er det ingen tvil om at vi har litt å revansjere. Bortelaget kommer til Finnmark med en sterk seier mot Senja i forrige runde og har etter aller solemerker sikret fornyet kontrakt i divisjonen. Som alltid mot 2. lagene er det vanskelig å spå hvilket mannskap som dukker opp, men ser man sesongen gjennom har Odd som regels hatt en lett blanding av talentfulle unggutter og mer etablerte spillere. 

For vår del handler det å slå tilbake! Rekken med fem kamper ubeseiret stoppet opp borte mot Florø sist helg, og vi ønsker naturligvis å komme oss opp på poenghesten igjen. Realiteten er at det vil bli veldig tøft å kunne spille seg helt inn i toppen om man betrakter antall kamper og poeng som gjenstår å spille for, men vi skal selvfølgelig gjøre vårt ytterste for å kapre så mange poeng som mulig. 

Når det gjelder skadesituasjonen er fortsatt Felix og Daniel ute, og blir det for resten av sesongen. Gledelig er det at Guyon Philips er tilbake etter suspensjon, og at Brage Berg Pedersen er i lett trening igjen etter bruddet han fikk i foten i sommer. 

Fullstendig tropp og lag vil bli publisert på våre SOME-kanaler i forkant av kampen, og avspark er kl 15:00 søndag :) Heia Alta!

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv