Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Nå venter Florø

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Alta IF Fotball     Dato: 26.09.19 11:46

Dag Andreas, Tobias og Mats reiser fredag til Florø med resten av laget.
 

Nå venter Florø

Fredag morgen setter guttene seg på flyet til Florø for å gjøre de siste forberedelsene "behind enemy lines". Florø har hatt en ujevn sesong etter nedrykket fra OBOS-ligaen i 2018, og ligger litt utsatt til på tabellen før innspurten. Det er nok svært lite sannsynlig at laget vil ha utfordringer med å berge plassen, men likevel er ingenting avgjort og dermed kan vi forvente en steintøff kamp om poengene, slik det alltid er i denne divisjonen. 

Florø stadion er lørdagens arena, og vi gleder oss til å få naturgress under beina. I årets avdeling er det bare Fram Larvik og Florø som spiller sine kamper på gress og det er ikke tvil om at det er noe helt eget å spille på vanlig gress - på godt og vondt får vi vel si :)

Helgens hjemmelag har en seier og to uavgjorte på de tre siste kampene. Alle disse kampene har vært målrike kamper med 2-3 seier mot Senja, 3-3 mot Bærum og 2-2 mot Odd 2. 

Hva med oss?

Vi reiser nedover vel vitende om at vi er ubeseriret på de fem siste kampene, med to uavgjorte og tre seire. Det er en formkurve vi liker, selv om vi gjerne skulle sett at de samme kampene skulle gitt enda litt flere poeng. 2-1 seieren mot Kjelsås sist var en god seier, og det gir naturligvis en forsterkende positiv følelse inn mot helgens bortetur. Vi vet at vi ikke kan slippe oss nedpå i et enese sekund og må være 100% skjerpet hele kampen gjennom om vi skal sikre oss full pott. 

Troppen er litt skadeutsatt, men ingen nye har havnet på listen siden forrige kamp. Den som likevel må stå over er Guyon Philips, som fikk sitt fjerde gule kort mot Kjelsås. 

Avspark er lørdag kl 16:00 og kan følges via iFinnmark.no Heia Alta!

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv