Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Seier i byderby

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Alta IF Fotball     Dato: 26.09.19 08:31

Hikmat Nazari avsluttet kampen med en flott scoring.

Seier i byderby

onsdag kveld møttes Alta 2 og Bossekop i 4. divisjon, og et sterkt hjemmelag tok raskt kommandoen i oppgjøret. Allerede etter tolv minutter kom kampens første scoring, signert Gabriel "Gabby" Åkesson. Det ble fulgt opp av to raske mål midtveis i omgangen da Guyon Philips og Tom Emaus økte ledelsen til 3-0, som også stod seg til pause. 

2. omgangen ble spilt i roligere tempo, og det skulle egentlig ikke skje alt for mye nevneverdig før de siste ti minuttene. Først scoret Philips sitt andre mål for dagen og økte til 4-0, like etter ble Gustav Severinsen sendt av banen for munnbruk. Han blir riktig nok frustrert av en tøff takling, men likevel havner den utvisningen ganske godt plantet i kategorien "unødvendig" Like før sluttsignalet kom, økte Hikmat Nazari til 5-0 etter en flott avslutning alene med keeper. 

Resultatet fører Alta 2 opp på 40 poeng, uten at det forandrer tabellposisjonen. Det betyr 4. plass og sju poeng opp til Hif/Stein på 3. plass. Det er fortsatt mulighet for "pallplass" med en god avslutning på sesongen, selv om man naturligvis er avhengig av at andre resultater går riktig vei. 

Vi takker Bossekop for kampen, og ønsker dem masse lykke til i avslutningen av sesongen. 

Laget som startet for Alta 2: Marco De Jong, Ola, Øyvind, Hikmat, Amadeus, Gustav, Brian, Vegar, Tom, Gabriel og Gyon.

Også benyttet: Espen, Marius, Erik.

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv