Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Idrettsbyen Alta leverer igjen!

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Altaposten     Dato: 19.09.19 21:19

Andreas og Rune ønsker deg velkommen til håndballkamp og folkekamp i helga. 
 

Tenk at du kan få med deg det beste av det beste av håndball og fotball i helgen. Dog er det liiiitt kollisjon, men det er mange hensyn å ta når man skal legge en kabal i et aktivt idrettsmiljø i Alta. Jeg håper at du har lyst til å dra ut å støtte opp om idretten, og hjelpe dine lag til seier, om det er på parketten eller på kunstgresset. Det er Ishavskraft cup i BUL-hallen, serieåpning på hjemmebanen  i 2. divisjon for håndballgutta 14:30 og Folkekampen sparkes i gang 15:15 i Finnmarkshallen. For en meny!

Det er få ting i verden som føles bedre enn når familie, venner, bekjente og ukjente setter av tid og engasjerer seg i dine interesser, drømmer, hobbyer eller jobb. At noen vil ta del i det som du aller mest brenner for - Det gir en helt unik følelse. Man får ekstra mot, ekstra motivasjon, man gir det lille ekstra. Man kan vinkle det motsatt også: Hvis du brenner for noe, men ingen rundt deg fatter noe som helst form for interesse for det? 

Jeg følger meg utrolig privilegert. Jeg får være hjelpetrener for fotballflaggskipet i Finnmark, samtidig som jeg jobber i klubbens administrasjon som markedsmedarbeider. Siden den dag jeg fattet interesse for fotball har jeg som mange andre drømt om å jobbe på heltid i fotballens verden. Dominere midtbanen for Manchester United (noe som forøvrig de fleste kunne gjort om dagen virker det som), vinne Premier League, VM, hele pakken! Jeg siktet mot stjernene, men innså i fjor at drømmen om Old Trafford forblir nettopp det - en drøm. Men jobb innenfor fotballen har jeg, og selv om jeg kanskje ikke havnet helt oppe blant stjernene, så landet jeg høyt i en tretopp, og det innrømmer jeg gladelig at jeg er stolt av. 

Jeg får reise rundt med en logo som varmer på brystet, kjenne den enorme seiersrusen, kjenne det sviende tapet, det gir utallige opplevelser. Når en i tillegg har en jobb som i stor grad handler om å prate varmt om noe jeg brenner for, og man da blir møtt med nysgjerrighet, positiv feedback og støtte rundt et prosjekt som folkekampen i møte med næringslivet – da gir det unektelig en god følelse, jamfør det jeg innledet med. For dette vil jeg si tusen takk. 

Likevel henger det naturlige spørsmålet i lufta, som det trolig gjør for de fleste som står bak ulike idrettslige eller kulturelle arrangementer. Blir dette bra? Er vi på rett spor? Vil folk komme? Denne følelsen vil nok komme snikende i stadig større grad inn mot 22. september. Vi har fått servert en krempasning fra næringslivet og supre støttespillere, og vi trenger deg til å tuppe ballen i mål gjennom å delta på arrangementet. 

I skrivende stund har vi gjennom” alle-monner-drar-konseptet” som folkekampen er, klart havnet oppe i 258,- pr tilskuer som kommer på kamp. Enkelt sagt: Din billett er allerede betalt, og du kan fritt spasere inn i Finnmarkshallen uten at det koster deg en krone. Da bidrar du til at klubben tjener noen tiltrengte kroner på tampen av sesongen. Skal vi være så ”gal” å si at det er verdens enkleste dugnad? Om vi leker litt med tall så vil 258 kr x 800 tilskuere gi klubben 206 400,- Det er rått!

Vi drømmer om nytt rekordoppmøte i 2019. Det foreløpige sesongbeste hva gjelder oppmøte i 2019, var mot Stabæk i cupen med 622 tilskuere.  Det sportslige resultatet i kampen kan man aldri garantere for, men at vi som klubb, i samarbeid med flotte samarbeidspartnere, skal gjøre alt vi kan for at ditt besøk til Finnmarkshallen skal gi deg noen fine timer, det kan jeg love! Blir du med?

Klem fra Andreas.

Her kan du se hvem som har støttet oss på veien til søndagens kamp. Tusen tusen takk!

 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv