Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Folkekampen er toppkamp!

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Torgeir Ekeland     Dato: 19.09.19 11:35
KAMPEN: Alta IF - Kjelsås kl 15:15

Vi tar i mot et Kjelsåslag som i skrivende stund innehar 2. plassen i Postnord-ligaen. Helgens motstander tapte i forrige serierunde og er under press fra flere lag bak seg, deriblant oss i Alta IF.  Vi er ubeseiret i fire kamper på rad, så skal det riktig nok sies at to av disse har endt uavgjort. Skulle det bli tre poeng på søndag vil vi klarte tett inn på Kjelsås og kan da potensielt, med fem kamper igjen, ligge bare tre poeng unna  2. plassen som gir mulighet for kvalifiseringsspill til OBOS-ligaen. Den plassen er det mange som ivrer etter, og det er nok ikke til å legge skjul på at vi langt på vei må vinne denne kampen for å fortsatt ha realistisk mulighet. Vi skal gi absolutt ALT og litt til, også vet vi at et sterkt hjemmepublikum alltid gir det lille ekstra av energi som kan tippe kampen i vår favør. 
HVA SKJER?
En gang i året inntreffer det et arrangement som klistrer seg til hukommelsen som en drøm man ikke vil våkne fra. Kampen som er for oss, som 17. mai er for Norge, gjenoppstår!  I skrivende stund er innsamlingen på 248,- pr tilskuer takket være fantastisk støtte! Her kan du følge utviklingen: Folkekampen 2019. 
For å synliggjøre hva det kan bety for oss kan vi ta et eksempel på et regnestykke: 248 kr X 821 tilskuere = 203 608,- Det ville vært et fantastisk bidrag til klubbkassa. 
 
Mange har vært med på folkekampen, 996 i tallet i 2018 og kjenner reglene, men for eventuelle nye tillater vi oss å repetere hovedelementet: Det er gratis! Byens næringsliv og øvrige støttespillere betaler billetten din, og vi skreddersyr et opplegg med gulltråd for å sikre en optimal opplevelse i Finnmarkshallen for små og store. Sa vi at det var gratis?

Vi trekker også fine premier på billettene blant alle som kommer innom:

- Familigavekort levert av Sarves Alta
- Samsung 55" TV levert av Elkjøp Alta
- Brett med brus fra Mack
- Brett med brus fra Mack
- Brett med brus fra Mack

Skoleklasse eller lag? 
Da kan dere komme sammen, og dermed være med i trekningen om en kombinert pizza- og bowlingkveld, levert av Peppes Pizza og Alta Bowling. 

Programmet 
Mediehuset Altaposten er på plass med stand og fotoboks. Stikk innom, her er det fine premier å vinne.
- Sarves Alta har stand, og også her anbefaler vi et besøk innom med fine premier i potten. 
- Petter Carlsen spiller norges beste klubblåt - nemlig Backan opp og frem rett før avspark!

HVORDAN DELTA? 
Som tilskuer - som bidragsyter - som begge deler? 
Vi utfordrer næringsliv og andre støttespillere til å bidra med et kronebeløp per tilskuer som kommer på kamp (antall kroner x antall tilskuere = ditt bidrag). Dette bidraget er grunnlaget for å gi gratis inngang til alle! 

SOM TAKK FOR ALLE BIDRAG
Bedrifter: Profilering av logo på hjemmeside og i sosiale medier, og vi trekker en markedspakke til 30.000 kr levert av Mediehuset Altaposten blant alle som bidrar. Vi lover også profilering av din logo på klubbens Facebook- og hjemmeside som synliggjør deres herlig bidrag. Markedssjefen lover også en god klem!

Øvrige støttespillere som bidrar privat: 
-Sykkelpremie til en verdi på 5000,- levert av Sport 1. 
- Sesongkort til Alta IFs hjemmekamper 2020.

Det er nå vi virkelig trenger dere – bli med og støtt laget, både med ditt bidrag og som tilskuer! HER KAN DU SE ALLE SOM HAR BIDRATT.
Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv