Uavgjort i Narvik

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Torgeir Ekeland     Dato: 16.09.19 21:40

Det var en viss nerve, men det ble aldri noe fyrverkeri av en fotballkamp på Narvik stadion søndag. Ingen av lagene kunne vel i utgangspunktet være fornøyd med ett poeng, men det ble aldri det store trykket som man kanskje kunne forventet fra begge sider.

Vi skapte riktig nok noen muligheter, men det manglet litt på kvalitet i det siste avgjørende øyeblikket. Hjemmelaget var heller ikke ufarlige og hadde en ball i nettet, men linjedommeren flagget for offside.

Totalt sett ga kanskje resultatet et riktig bilde på kampen, og vi må bare brette opp ermene igjen denne uken for å stille best mulig forberedt inn mot folkekampen søndag kl 15:00 mot Kjelsås. Søndagens motstander innehar i skrivende stund 2. Plassen på tabellen, og kommer til Alta med et 1-2 tap i bagasjen. Det betyr at vi knappet inn avstanden med ett poeng og ligger nå seks poeng bak kvalikplassen, med 18 poeng igjen å spille om.

Laget som startet i Narvik: Maris, Runar, Mats, Tobias, Simon, Andreas, Dag Andreas, Kyle, Magnus, Gustav og Christian.

Også benyttet: Guyon.

Vi takker Mjølner for kampen, og ønsker vår nordnorske kollega masse lykke til i innspurten.