Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Bussturen går til Narvik

Skrevet av: Andreas Markussen         Dato: 14.09.19 02:09

Narvik stadion. Kan fort sammenlignes med San Siro og Wembley. Det kan det. 
 

Den 20. serierunden er like om hjørnet og vi guttene tar turen til Narvik for å sloss om tre særdeles viktige poeng. For oss handler det naturligvis om å holde trykket oppe med sju poeng på de tre siste kampene, og med seier kan vi potensielt klartre høyere på tabellen om andre resultater går vår vei. 

For Mjølner er det ditto like viktig. Fjorårets overraskelse har hatt en tøffere sesong i år og ligger i skrivende stund nest sist på tabellen, og selv om det fortsatt er mange poeng å spille om, å er det ikke tvil om at Mjølner relativt kjapt må skaffe seg trepoengere for å ha håp om å berge plassen. Det gjør det definitivt ikke noe lettere for oss. I tillegg sier resultatene at de røde har spilt jevnt med de fleste, men der resultatene bikket rett vei i fjor, så har man ikke helt evnet å gjøre det samme i år. 

Vi reiser nedover lørdag formiddag og trener en lett økt på kvelden, før alt handler om å komme i riktig modus før avspark søndag kl 13:00. Troppen og start 11ér vil blir presentert på våre SOME-kanaler inn mot kampstart. Kom igjen Alta!

 
Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv