Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Vi reiser til Sotra

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Torgeir Ekeland     Dato: 30.08.19 10:24

Håvard har akkurat scoret kampens eneste mål på straffespark mot Sotra på hjemmebane. YEEEEEEEEEEES!
 

Vi reiser til Sotra

Da er det duket for en ny bortekamp i Postnord-ligaen og denne gangen går turen til Bergen, nærmere bestemt Sotra. Hjemmelaget rykket opp til 2. divisjon i fjor og har virkelig spilt seg varm i trøya. I skrivende stund ligger helgens hjemmelag på 4.plass på tabellen med 28 poeng, mens vi ligger på 6. plass med 26 poeng. Med andre ord kan vi med tre poeng spise oss godt inn i tetstriden og passere både Fram og Sotra om Fram skulle gi fra seg poeng borte mot Asker. 

Alt det overnevnte betyr egentlig ikke så mye. For oss handler det om å maksimere forberedelsene og være 110% skjerpet fra start når dommeren blåser i gang oppgjøret. Vi har enda tilgode å bli utspilt på bortebane, men samtidig må vi erkjenne at i de avgjørende situasjonene har vi ikke vært god nok til å ta med oss flere poeng. Det må naturligvis gjøres noe med om vi for alvor mener å gjøre høsten ordentlig spennende. 

Sotra på sin side kommer til oppgjøret med et knepet 2-1 tap i bagasjen mot Åsane, mens vi reiser nedover med en god følelse etter 3-2 seieren mot Asker. Både individuelt og kollektiv var det mye godt å ta med seg fra den kampen. Nå handler det om å gjenskape litt av den samme råskapen som til slutt tippet den seieren i vår favør. 

Guttene reiser ned tidlig lørdag og gjennomfører en treningsøkt i Bergen lørdag ettermiddag, før resten av kvelden benyttes til litt videoanalyse og kveldsmat. Troppen er i skrivende stund ikke 100% bestemt, men den vil komme på våre sosiale medier i løpet av helga. 

Kampen kan du følge via iFinnmark.no, og avspark er som nevnt klokken 13:00. KOM IGJEN ALTA! #stolthetlengstnord 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv