Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Tre viktige poeng ble igjen i Alta

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Torgeir Ekeland     Dato: 27.08.19 09:03

 

 Guttene jubler med målscorer Tobias etter at han stanget inn 1-0.
 

Tre viktige poeng ble igjen i Alta

Flotte mål. Overtidssdrama. Debutant og seiersbrøl. Det ble et fartsfylt oppgjør i Finnmarkshallen og etter tapet mot Fram Larvik var det ekstremt godt å slå tilbake mot en tøff motstander som Asker alltid er.

Asker kom til kampen med ni kamper uten tap og i veldig stigende form etter en trøblete åpning på sesongen. Disse oppgjørene har ofte en herlig spenning hengende over seg med to lag som ønsker å spille sitt spill og som fighter hardt om retten til å gjøre nettopp det. 

Vi skulle spille vårt spill, men etter tapet sist etterlyste vi sammen en enda større besluttsomhet i de avgjørende situasjonene. På våre mål får vi nettopp det. Ikke bare godt spill, men også en bestemthet i avslutninger og vilje til å gå den ekstra meteren for å komme på skuddhold. Tobias Vibe fikk sitt første mål i Alta IF drakta på utsøkt vis og stanget ballen i mål etter et perfekt slått korridorfrispark av Dag Andreas Balto, og selv om Asker utlignet på et utsøkt skudd i krysset, så spilte vi oss frem til flere fine muligheter med to aktive kanter som ble satt opp i gunstige posisjoner. 

Det siste ga også 2-1 scoringen da Kyle Spence gjorde et sugende løp oppover sin venstre kant og serverte ballen til Magnus som til slutt banket inn 2-1. Da Christian Reginiussen banket inn 3-1 etter pause hadde vi brukbar kontroll på oppgjøret, men det ble noen hektiske sluttminutter da Asker reduserte til 3-2, og appåtil Daniel Rojas fikk seg en enkkel smell i musklaturen etter et utspill. Heldigvis endte det godt med tre nye poeng.

Gledelig var det også at Tom Emaus fikk komme inn i sin 2. kamp i Postnord-ligaen, og at Jørgen Hammari debuterte. Begge bidro fint til at seieren ble dratt i havn. 

Laget: Daniel, Runar, Andreas VDS, Tobias, Simon, Håvard, Gustav, Dag Andreas, Kyle, Christian og Magnus. Også benyttet: Øyvind, Tom og Jørgen.

Vi takker publikum og Asker for en fin kamp, og ser frem mot Sotra på bortebane på søndag. Neste hjemmekamp er mot Åsane søndag 8. september. Heia Alta!


Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv