Knekker vi koden?

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Torgeir Ekeland     Dato: 15.08.19 20:35

Daniel Mederos Rojas har hatt noen småskader i det siste, men var tilbake i buret mot Oppsal.

Knekker vi koden?

Larvik er ingen enkel plass å reise til om man skal sikre seg sin første trepoenger siden april på bortebane, men det legger overhode ingen demper på våre egne forventninger til oss selv. Seieren mot Oppsal var viktig, og selv om vi ikke spilte en outstanding kamp, så var det en ganske proft gjennomført kamp med god kontroll og en "cleen sheet". Det gir naturligvis en ekstra giv inn mot det som kommer til å bli en rysare på naturgresset i Larvik.

Helgens motstander har vært en meget positiv overraskelse i 2019, etter en tøff fjorårssesong med flere utfordringer på og utenfor banen. I vårens oppgjør ble det 3-2 seier til oss etter en underholdene kamp i Finnmarkshallen. Hovedtrener Lazaro sier følgende om helgens batalje i Larvik:

"The entire squad is looking forward to the challenge of playing in Larvik. We are aware we face a dynamic, energetic team that will try to hurt us on set pieces. It's important we control the game mentally and play our football. Training this week has been fantastic and we are fully prepared to give everything for a massive 3 points. We will let our football do the talking."

Kampen kan du følge via iFinnmark, med avspark kl 13:00 i Fram parken. Heia Alta!