Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Seier på hjemmebane

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Torgeir Ekeland     Dato: 12.08.19 19:44

Tobias Vibe debuterte i forsvaret i kampen mot Oppsal og bidro til en fin cleen sheet!
 

Tre viktige poeng

Etter hjemmetapet mot Bærum sist helg var det ikke tvil om at vi nå trengte å slå tilbake mot Oppsal. Da var det veldig godt å få en tidlig scoring etter straffespark. Kyle Spence dro seg innover fra sin venstrekant og ble ureglementært stoppet og dommeren pekte på straffemerket. Håvard Nome var sikkerheten selv da han kaldt og rolig ekspederte straffesparket i mål. Det ga oss både selvtillit og ro, og i første omgang styrte vi egentlig det aller meste som skjedde ute på banen. Vi skapte kanskje ikke all verdens, men vi hadde ballen svært mye og Oppsal ble løpende mye i mellom. 

2-0 scoringen kom midtveis i 2. omgang da Nikolaisen slo et presist innlegg til Philips som headet ballen kontakt i mål ved bakerste stolpe. En god prestasjon av begge to. Det ble også kampens siste mål. Oppsal spilte seg mer inn i kampen på slutten, og fikk en annulert scoring som kunne skapt mer spenning i kampen. Tre fortjente poeng i det som kanskje ikke var blant våre sterkeste prestasjoner, men likevel veldig proft gjennomført. 

Nå venter Fram Larvik på bortebane på søndag, og vi jakter fortsatt vår første seier på bortebane siden Grorud i 2. serierunde. Vi kjører på!

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv