Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Hjemmekamp under Altaturneringen

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Alta IF Fotball     Dato: 06.08.19 13:45

Hjemmekamp under Altaturneringen

Lørdag kl 16:00 er det duket for nok en hjemmekamp i Postnord-ligaen og denne gangen er det Oppsal som er motstander. Som de fleste vet så ruller Altaturneringen for fullt denne helgen, og dette kan være en flott anledning til å se Finnmarks fotballflaggskip kjempe om nye poeng sammen med gode venner i Finnmarkshallen. 

Lørdag vil også nysigneringen Tobias Vibe være tilgjengelig for spill, og hele gjengen er revansesugen på å slå tilbake etter et skuffende hjemmetap mot Bærum sist helg. Trolig vil også Daniel Rojas og Felix Jacobsen være tilbake etter skader om har holdt dem utenfor laget de siste par ukene. 

Hjertelig velkommen til Finnmarkshallen! 

Alta LIVE er kampvert

Under lørdagens arrangement vil Alta LIVE være tilstede på stand i Finnmarkshallen. Her kan du skaffe deg festivalbånd til neste helgs kultfestival på sentrum. Har du allerede kjøpt billett? Ja da kan du plukke opp ditt festivalbånd i Finnmarkshallen og dermed unngå kø ved festivalstart. I tillegg til det blir relevant musikk fra speakertårnet som setter deg inn i den riktige stemningen :) 

 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv