Tobas Vibe er klar for Alta

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Alta IF Fotball     Dato: 05.08.19 21:11

1. august åpnet overgangsvinduet for 2. divisjon, og Bryant Lazaro og Rune Berger har brukt tiden godt. Nå har den solide stopperen Tobias Vibe signert for Alta IF. Han kommer fra et opphold i Helsinki IFK i Finsk toppserie.
Han kommer fra høyere nivå i Finland, og har før det vært fast inventar i 1. divisjon, for både Tromsdalen og Hødd.

- Tobias er en spiller som har visst at han vært en av de beste forsvarerne i Obos-ligaen. Vi forventer at han kommer inn i troppen vår og bidrar til å heve nivået både på trening og i kamp, sier hovedtrener Bryant Lazaro, som har noen travle dager bak seg, for å sikre denne signeringen.

- Vi ser fram til å få han inn i troppen og er sikre på at våre supportere vil se han i aksjon!
Tobias vil være klar til neste ukes hjemmekamp mot Oppsal.

Velkommen Tobias!