Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Aleksander Bjørnvåg flytter hjem

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Altaposten     Dato: 25.07.19 20:57

Aleksander Bjørnvåg kom til klubben i 2016 og debuterte i sesongens siste kamp mot Harstad der vi til slutt vant 3-1. I løpet av disse årene har han bidratt flott for klubben både på og utenfor banen, og har visst en imponerende treningsvilje og ikke minst karakter i perioder han har vært skadeutsatt. 

Han har i skrivende stund spilt 40 kamper for Alta IF i 2. divisjon, og det er ikke tvil om at det hadde vært en god del mer om skadene ikke hadde kommet i veien. Med rå fysikk og gode basisferdigheter har Aleksander alle muligheter til å bli en meget viktig brikke for sin fremtidige klubb. Aleks har en ergjerrighet til trening, restitusjon og kosthold som er et eksempel til etterfølge. Nå flytter han  etter alle solemerker hjem til hjemlige trakter etter endt studietid i Alta. 

Til Altaposten sier Aleksander følgende denne uken:

– Det er flere grunner til at jeg velger å flytte på meg. Jeg er ferdig på universitetet og har nå en bachelorgrad i idrett, samt at Moss har kommet på banen med et sterkt ønske om å hente meg til klubben. De trenger en midtstopper, og jeg trenger et miljøskifte og mer spilletid. Alta IF ønsket å ha meg her, men ville samtidig ikke legge noen hindringer i veien for meg. Det setter jeg stor pris på, kommenterer 23-åringen.

Vi takker for innsatsen Aleksander, og ønsker deg masse lykke til videre og husk: Man kan ta gutten ut av Finnmark, men man kan aldri ta Finnmark ut av gutten. 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv