La høstjakten begynne!

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Torgeir Ekeland     Dato: 18.07.19 20:46

Del to av sesongen sparkes i gang lørdag når Florø gjester Finnmarkshallen. Helgens bortelag kom ned fra OBOS-ligaen etter fjoråret, og vi er fullstendig klar over at dette ikke blir noen enkel kamp.

Florø endte på 15. plass i OBOS-ligaen i 2018, og måtte dermed ta steget tilbake til Postnord-ligaen etter to år på Norges nest høyeste nivå. De siste årene har det vist seg vanskelig for lagene som kommer ned å ta steget direkte opp igjen, noen vi tror skyldes at nivåforskjellen mellom divisjonene har utjevnet seg ganske mye de siste årene. Florø har riktig nok hatt noen utskiftninger fra sesongen i fjor, men er et lag som vi mener har mer inne enn det de har fått visst så langt i sesongen. I skrivende stund ligger helgens gjester poenget bak oss på tabellen med like mange spilte kamper.

Hva med oss? Vi har hatt godt av to uker med ferie etter en lang og intenst vår med både serie og cupkamper. Det har vært mye energi etter oppstarten sist mandag og med to gode treningsuker på kontoen stiller vi godt forberedt inn mot kampen. Gledelig er det at Andreas van der Spa er tilbake etter skadeavbrekket og er med i troppen, mens Simon Laugsand dessverre er udisponibel. Ellers skal alle være tilgjengelig for spill og sugen på å starte høstjakten med et smell!

Avspark er lørdag kl 16:00 i Finnmarkshallen. Det er meldt strålende solskinn i Alta denne helgen så her er det bare å trekke inn i skyggen og heie frem guttene. Høstjakta starter nå!

Heia Alta! Se tabell og oversikt over helgens kamper i Postnord-ligaen avd 2 her.

Fem siste for Florø:

Kjelsås - Florø 3-1

Florø - Senja 1-1

Mjølner - Florø 0-1

Florø - Odd 2 3-1

Florø - Grorud 1-2

Fem siste for Alta i seien:

Alta - Fram Larvik 3-2

Oppsal - Alta 3-1