Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

2-2 og poeng på bortebane

Skrevet av: Andreas Markussen         Dato: 10.06.19 21:42

 

Guttene viste sterk moral og sikret seg poeng etter å ha kommet under to ganger. 

Asker har kanskje ikke hatt den innledningen på sesongen som de hadde ønsket seg, men Føyka stadion er utvilsomt en vanskelig plass å reise til særlig med tre bortetap på rad for vår del. Akkurat den tapsrekken var vi fast bestemt på å stoppe selv om innledningen på kampen var utfordrende. 

Hjemmelaget gikk ut å la trykk på oss tidlig i kampen og tok ledelsen allerede etter ti minutter. Dessverre har det vært litt gjennomgangsmelodien for oss på bortebane med tidlige baklengsmål. Måten vi responderer på er vi veldig godt fornøyd med og 1-1 kom bare fire minutter etter åpningsmålet til Asker. Guyon Philips viste styrke inne i 16-meteren og la en perfekt pasning ut i feltet der Kyle Spence banket ballen sikkert i mål. YES KYLE! Get in lad!

Så er det en tynslitt fotballfloskel som sier at ”etter mål kommer mål” og det kan vi vel trykt si om alle de tre første målene. Bare minuttet etter utligningen vår tok Asker ledelsen igjen. Et presist innlegg havnet inne fremfor målet til Daniel der hjemmelaget enkelt kan sette inn 2-1. Her er vi uoppmerksomme og slipper dem til alt for lett. Det straffer seg, men igjen skulle vi komme oss opp på hesten igjen. 

Det er her vi liker mentaliteten veldig godt. Det er tøft å slippe inn to mål såpass tidlig i kampen, og da spesielt rett etter at utligningen. Vi klarer i større og større grad tilrive oss initiativet i kampen og det føltes veldig godt da vi fikk lønn for strevet da Magnus Nikolaisen på nydelig vis banket ballen i mål med venstre(!?)foten. Kaptein for dagen, Christian Reginiussen, rullet ballen perfekt ut på kanten til en ventende Magnus som tok en touch innover i banen og knuste ballen i motsatt vinkel. Vi blir ikke overrasket om det havner en faktura i postboksen for represjon av krysset på stadion. Snacks rett før pause. 

2. omgangen manglet mål, men ikke dramatikk. Begge lag gikk for det og begge lag skapte noen store muligheter til å ta ledelsen. Nærmest for oss var Kyle Spence som avsluttet fra kort hold, bare for å se at en Askerspiller i siste liten klarte å få en fot på ballen så den gikk over mål. Alt i alt føles det bra å stoppe rekken uten poeng på bortebane. Fine mål, også må vi naturligvis fortsette jobben med å styrke forsvarsspillet. Det er et kollektivt ansvar. 

Litt ekstra skryt til Felix Jacobsen som ble satt ned som midtstopper da Aleksander Bjørnvåg fikk seg en trøkk og måtte forlate banen i pausen. Felix så ut som en ung Rune Bratseth fra glansdagene tidlig på 90-tallet og håndterte med andre ord rollebyttet på en veldig god måte. 

Nevnte Felix og Bryant kan du se intervju med via vår FB-side ved å trykke her.

Startlag

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv