Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Nytt bortetap

Skrevet av: Andreas Markussen         Dato: 03.06.19 13:03
Vi ønsket å bygge videre på seieren mot Fram Larvik, men vi fikk ingen god start på kampen da Oppsal scoret relativt tidlig på en dødball. På nytt må vi jage scoringer, og heldigvis klarte vi relativt kjapt å riste av oss det første baklengsmålet. Utover i 1. omgang har vi ganske bra kontroll på kampen og skaper noen gode muligheter. I så måte var det fullt fortjent at utligningen kom før pause da Reginiussen headet inn en flott scoring etter innlegg fra Nikolaisen. 
1. omgang er godkjent, men det samme kan ikke sies om de siste 45 minuttene. Nå skaper vi riktig nok noen gode muligheter, og med litt mer presisjon og marginer kunne vi fort ledet kampen. Blant annet gjorde Brage Berg Pedersen en strålende enkeltmannsprestasjon som til slutt endte opp i et stolpetreff. Dessverre skulle ikke vi få noen flere mål, og da var ikke Oppsal snauere enn at de scoret både 2-1 og 3-1 helt på tampen av kampen. Ut i fra spill og sjanser hadde vi fortjent ett poeng, men akkurat det er mager trøst nå. 
Etter kampen ble Mats Frede Hansen utvist etter å ha konfrontert dommeren, og risikerer to kampers karantene. Det er lov å være skuffet og forbannet etter tap, men å prate på seg utvisning er naturligvis ikke noe vi ønsker skal skje. I verste fall kan også cupkampen mot Stabæk ryke for vår kaptein. 
Nå gjelder det å jobbe knallhardt videre for å bedre prestasjonene både individuelt og kollektivt. Vi er kommet langt på mye, men nå gjelder det å kneppe det litt til slik at vi kan stå 100% forberedt inn mot en tøff bortekamp også i neste runde. 
Den neste kampen er mandag 10. juni borte mot Asker.
Vi ønsker å rette en stor takk til støttende supportere under kampen mot Oppsal. Dere er gulle god!
 
 
 
Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv