Stabæk i 3. runde!

Skrevet av: Nyhetsdesken     Foto: Alta IF Fotball     Dato: 27.05.19 20:44

Mandag ble det klart at vi får Stabæk på besøk i 3. runde i cupen. Kampen spilles torsdag 20. juni kl 18:00 i Finnmarkshallen. Ass.trener Andreas Markussen uttalte følgende til Altaposten etter at oppsettet var klart:

– Vi håper Alta mobiliserer sammen med oss i Finnmarkshallen også klinker vi til. Det er slike kamper hvor minnene skapes. TIL-seieren fra 2011 ligger fortsatt friskt i minne og betyr mye for flere. I en fotballsesong har man ofte opp- og nedturer, men det er øyeblikk som dette folk ofte husker og setter ekstra pris på. Vi gleder oss enormt og håper vi kan skape en minnerik opplevelse for oss selv, men like mye for hele Alta!"

Hele oppsettet finner du her.