Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Tre mål og tre poeng

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Bendik Almås     Dato: 27.05.19 13:18

For en uke det til slutt ble! En fantastisk uke hadde naturligvis inkludert seier mot Bærum, men etter den kampen har alt handlet om å slå tilbake gjennom cupkampen mot Fløya og gårdagens PostNord-kamp mot Fram Larvik. Med fasiten i hånda kan vi se tilbake på en veldig fin uke med to av tre mulige seire. 

Gårdagens kamp hadde det meste av ingredienser av spenning, sjanser og gode prestasjoner. Heldigvis skulle det ende godt for vår del. Bortelaget har vært gjennom en imponerende rekke med resultater, og slo seinest onsdag ut Raufoss i cupen - et lag med flere gode indviduelle ferdigheter og som satte oss under tøft press i perioder av kampen. De tok også ledelsen ca midtveis i 1. omgang, og hadde flere farligheter før vi skulle få utligning. Brage Berg Pedersen leverte to scoringer mot Fløya. og fulgte opp i denne kampen ved å dundre ballen knallhardt i mål fra 17-18 meter. En viktig scoring rett før pause.

2. omgangen ble innledet på en sterk måte, og 2-1 kom etter en fin gjennomspill av Håvard Nome til Kyle Spence som slo et perfekt innlegg til Guyon Philips. Guyon gjorde ingen feil og headet ballen kontrollert i mål ved bakerste stolpe. Like etter skulle også vår tredje scoring komme da kaptein Mats Frede Hansen BANKET ballen i mål etter en dødball. En fantastisk god følelse å snu 0-1 til 3-1 på relativt kort tid.

Fram Larvik ga definitivt ikke opp, og reduserte til 3-2 på overtid. Det ga noen nerveprirrende sluttminutter, men denne gangen skulle ledelsen holde helt inn, og dermed kunne vi til slutt heve armene i været med tre nye poeng på kontoene. 

Vi ønsker å takke alle supportere og dugnadsarbeidere for all hjelp og støtte, og ikke minst motstander Fram Larvik for en spennnede kamp i Finnmarkshallen. 

Neste kamp er borte mot Oppsal førstkommende lørdag. 

Dette laget startet mot Fram Larvik: Også benyttet: Felix, Aleksander og Andreas. 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv