Ny hjemmekamp

Skrevet av: Torgeir Ekeland     Foto: Bendik Almås     Dato: 26.05.19 08:46

Søndag 26. mai er det duket for nok en spennende hjemmekamp, når Alta IF tar imot Fram Larvik. I 2018 sesongen ble det seier til Alta i begge oppgjørene, men Fram har tatt store steg siden i fjor, og har hatt en sterk sesongåpning, og ligger nå en delt 2. plass med 13 poeng på seks kamper, og et scorings snitt på 2,8 mål pr kamp.

Alta på sin side har slitt litt med å finne veien til nettmaskene i det siste, men med en overbevisende 3-0 seier mot Fløya på onsdag, etter to scoringer av Brage Berg Pedersen, og sesongens første fra Kyle Spence, er også Alta klare for å putte noen baller i nettet!
Medieteamet har pratet litt med hovedtrener Bryant Lazaro i forkant av kampen, og vi har snakket litt…

… om Fram og kampen på søndag:
De har et godt angrepslag, med en kjempegod start på sesongen, både i ligaen og cupen hvor de har fått et par imponerende resultater. Vi forventer et lag full av selvtillit, med to aggressive spisser og mye energi. De vil ønske å angripe oss så mye som mulig. Så det er viktig at vi kontrollerer kampen med ballen og er tro mot vår filosofi.
Vi gleder oss til å spille hjemme i Finnmarkshallen. Atmosfæren har vært veldig god de første kampene i år.

… om skadesituasjonen:
Christian kan ikke spille i morgen med et lyskeproblem han plukket opp i midtuken mot Fløya. Ser ikke ut som at det det er noe langvarig, men han er ute av troppen til denne kampen.
Øyvind Veseth Olsen er tilbake fra sykdom, og Aleksander Bjørnvåg er klar etter smellen på onsdag. Ellers er skadesituasjonen uendret fra forrige uke.

Alta IF stiller med følgende tropp:
• 1 Maris ELTERMANIS
• 3 Øyvind VESETH OLSEN
• 4 Mats Frede HANSEN (k)
• 7 Dag Andreas BALTO
• 8 Magnus NIKOLAISEN