Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

For svak i avgjørende situasjoner

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Stian kristoffer Sande     Dato: 19.05.19 18:55

Det ble ingen poeng borte mot Bærum. Dette bildet er fra kampen mot kjelsås. 

Vi reiste ned med alle intensjoner om å vinne, men slik ble det ikke og skuffende er det at vi ikke får bygget videre på seieren mot Sotra sist helg.

Søndagens oppgjør ble innledet på verst tenkelig måte med en dødballscoring i mot allerede etter 6 minutter. Hjemmelaget har vist seg å være et sterkt dødballag og dette var noe vi hadde forberedt oss på.  Da er det litt ekstra skuffende at vi ikke håndterer disse situasjonene bedre.

Måten vi responderer på er god, og det ga uttelling da Guyon Philips ble spilt fri inne i 16-meteren og dytte ballen til Magnus Nikolaisen som løp seg fra fra sin oppasser og satte ballen trygt i mål. En scoring som ga oss blod på tann i jakten på ledermålet, et ledermål som dessverre skulle gå til Bærum nok en gang. 

Scoringen kom etter at Bærum satte i gang en kontring som til slutt endte opp i straffespark. Det ble ekspedert sikkert i mål, og det på et tidspunkt der vi hadde initiativet i kampen. Guyon fikk en strålende mulighet til å utligne, men fra kort hold banket han ballen i keeper som avverget scoring. Slike sjanser må bare sitte. 

2. omgangen var litt mer åpen der begge lag har muligheter til å score. Den største muligheten havnet hos Brage Berg Pedersen som dundret ballen i tverrliggeren etter et presist innlegg fra Runar Overvik. Nok en sjanse som vi rett og slett bare må ta vare på. 

Bærum var i så måte mer dødelig, og punkterte kampen med sin 3-1 scoring. Det tok luften ut av oss, og vi måtte til slutt se at hjemmelaget endte opp med alle tre poengene. 

Surt, men samtidig er det bare å konstatere at vi til syvende og sist ikke var gode nok i de avgjørende situasjonene. Vi ser at vi behersker flere faser av spillet vårt på en bra måte, men det hjelper så lite når man slipper inn litt for enkle mål og i tillegg mangler kvalitet i avslutninger fremfor mål. Dette må vi bare jobbe knallhardt med videre, og allerede onsdag får vi mulighet til å slå tilbake i nok en steintøff kamp mot Fløya i cupen.

Laget: Daniel, Runar, Mats, Aleksander B, Håvard, Felix, Dag Andreas, Christian, Magnus, Guyon og Brage. 

Også benyttet: Kyle og Marco. 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv