Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Spennende uke starter mot Bærum

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Bendik Almås     Dato: 15.05.19 20:15

Med unntak av 17. mai trener guttene som normalt denne uken før man tidlig lørdag setter seg på flyet til østlandet for å gjøre siste forberedelsene inn mot den 6. serierunden i Postnord-ligaen mot Bærum. 

Søndagens motstander ansatte tidligere landslagsspiller Jan Derek Sørensen som hovedtrener før sesongen og har spilt seg sterkt opp etter et tøft hjemmetap mot Odd 2 i første serierunde. Sist helg hentet de et poeng borte mot Kjelsås og er i stigende formkurve. De har nok et sterkt ønske om å bygge videre på det, noe vi bør være veldig forberedt på. 

For vår del ble det tre gode poeng mot Sotra etter en svært jevn og tøff affære i Finnmarkshallen. At poengene ble igjen i Finnmark føltes fortjent til slutt, men det er helt klart rom for forbedringer, da spesielt på siste tredjedel av banen. Dette er noe vi har hatt i fokus en stund og vil fortsette å bruke tid på i det videre treningsarbeidet. Like viktig er det å holde fokus på hva som skjer i egen 16-meter mot et Bærumlag som har bra fysikk og luftstyrke, noe de beviste med en råsterkt scoring på corner mot Kjelsås. 

Avspark mot Bærum er søndag kl 14:00, og kampen kan du selvfølgelig følge via iFinnmark.no.

Allerede ønsdag venter et nytt spennende oppgjør mot Fløya, også den på bortebane. Fløya har levert en kanonåpning på sesongen og banket Senja i 1. runde og det vil garantert mose til i samtlige minutter. 

Neste søndag venter Fram Larvik hjemme i Finnmarkshallen, men de to sistnevnte kampene kommer ytterligere info om når det nærmer seg. Let´s get the show on the road! Heia Alta!

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv