Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Nå blir det saker!

Skrevet av: Torgeir Ekeland     Foto: Torgeir Ekeland     Dato: 14.05.19 19:26

Et samarbeidsprosjekt mellom Alta-klubbene Alta IF, Bossekop UL, Tverrelvdalen IL og Rafsbotn IL, i tillegg til Alta Næringsforening og Finnmarkshallen, er i ferd med å ferdigstilles denne uken, når Thomas Huru, sammen med sitt team fra VALY er på plass i Finnmarkshallen for å montere et helt nytt speaker- og musikkanlegg.

Styreleder i Alta IF’s fotballgruppe, Tron Møller Natland initierte til prosjektet, og søkte samarbeidspartnerne om midler.
- Vi spurte Tommy (Hæggernes, daglig leder i Finnmarkshallen) om det var greit at vi søkte om midler på vegne av hallen, og initierte til samarbeid mellom klubbene, hallen og Næringsforeningen. Alle de fire andre aktørene sa ja til å være med på spleiselaget med en gang, og med det på plass, søkte vi Sparebank1 Nord-Norge om midler fra Samfunnsløftet, forteller Tron.

Etter at utstyret ankom Alta forrige uke, har installatørene fra lyd- og lysfirmaet VALY på plass denne uken. Allerede til helgen skal alt være oppe og gå.

- Vi gleder oss til å få litt bedre trøkk fra lyden i hallen, og i tillegg få bedre bruk av for eksempel trådløs mikrofon over hele banen. Dette vil gi særlig kamparrangement, men også andre typer arrangement et kjempeløft, fortsetter han.

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv