Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Nome sikret seieren

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Bendik Almås     Dato: 13.05.19 11:34

Det ble en tett og svært jevn affære i Finnmarkshallen da Sotra kom på besøk søndag. Bergenslaget rykket opp fra 3. divisjon i fjor og har startet sesongen på en bra måte med blant annet seier borte mot Florø. For oss handlet det å komme tilbake på vinnersporet etter ett poeng på to kamper, og det klarte vi etter en helhjertet innsats fra start til slutt.

Kampens avgjørende scoring kom etter at Sotra handset inne i 16-meteren, og den påfølgende straffen satte Håvard Nome iskaldt i mål. Det skulle vise seg å bli kampens eneste mål. Vi skulle gjerne sett at vi hadde klart å skape enda flere store sjanser, men Sotra forsvarte seg godt og gjorde det vanskelig for oss i jakten på flere mål. Bortelaget hadde også god tyngde på sine dødballer og skapte noen farligheter helt på tampen av kampen - heldigvis klarte vi å avverget dette og tok til slutt en fortjent seier. 

Artig var det også å se en lokal gutt i Tom Emaus som fikk sin debut på a-laget de siste 7-8 minuttene. Ingen enkel fase av kampen og komme inn i, men han bidro i aller høyeste grad til å hale i land seieren. Herlig!

Tre viktige poeng! Neste kamp er borte mot Bærum søndag 19. mai, og vi gleder oss til nye ufordringer. 

Laget: Daniel, Runar, Mats, Øyvind, Håvard, Felix, Dag Andreas, Christian, Magnus, Guyon og Brage.

Også benyttet: Kyle, Marco og Tom.

Takk til alle som bidro til en fin dag i hallen, dere er fantastisk! Heia Alta! #stolthetlengstnord!

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv