aldersbestemt

Endelig oppstart for barneidrett

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Altaposten     Dato: 09.05.19 09:33

Første trening blir onsdag 15. mai kl. 17:00 i Finnmarkshallen for aldersgruppen 5 – 9 år (barn født 2014 – 2011).

Det blir åpen kiosk med salg av kaffe, kaker, vafler, pølser.

Om barneidretten
Barneidretten har fokus på lek og morro hos de minste, og skal gi et bredt tilbud som følger årstidene. Vi starter sesongen med fotball nå i mai, og fortsetter med friidrett etter Altaturneringen i august (det vil være mulig å fortsette med fotball parallelt slik at barna kan være med på turneringer i slutten av august og i september). Fra høsten blir det håndball, fram til og med Altaturneringen i håndball, og så fortsetter vi med langrenn på vinteren.

Onsdager er satt av til treninger i barneidretten i Alta IF.

Hva koster det å være med på Alta IF Barneidrett?
For at barnet skal kunne delta i barneidretten betales det medlemsavgift og treningsavgift.

Medlemskontingent Alta IF
Barn og unge kr 250 under 17 år
Voksne kr 450
Familiekontingent kr 700 omfatter inntil 7 familiemedlemmer (ikke barn over 17år)

Treningsavgift Alta IF Barneidrett
Pr. sesong kr 1000 inkl. fotball, friidrett, håndball og ski
Treningsavgift for årskull 2014: kr 600
Betaling under oppstart på betalingsterminal gir 200 kr i rabatt!

Treningsavgiften gjelder for hele årshjulet og barnet får dermed muligheten til å bli kjent med fire idrettsgrener.

OG DERE:
Vi ønsker at foreldre som ønsker å bidra som aktivitetsleder eller foreldrekontakt melder seg under oppstarten 15. mai.