Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
aldersbestemt

Poengdeling i Hammerfest

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Altaposten     Dato: 07.05.19 19:38

Oppgjørene mellom Hif/Stein og Alta IF bruker å være steintøff med masse trykk fra begge lag. Det ble det også i mandagens oppgjør, men selv om lagene kjempet hardt for alle tre poenge ble det ingen mål i oppgjøret. 

Mate ga følgende oppsummering til Altaposten, som først omtalte kampen. 

Det ble en jevn krigerkamp. Det første skuddet på mål, for noen av lagene, kom ikke før i det 35. minutt. Det sier noe om hvordan mathcen utspilte seg. I første omgang kontrollerte vi kampen, men klarte ikke å komme til sjanser på den siste tredelen. HIF/Stein er et kompakt og godt 4. divisjonslag, og det er aldri lett å hente poeng fra de på hjemmebane. Vi er fornøyde med en god prestasjon og ett poeng fra kampen, oppsumerer Alta 2 trener, Mate Dujilo.

Mate ga ekstra ros til Brian Kravik som gjorde en solid jobb på midtbanen, men roset også tidligere Alta IF-kjenninger Asi Ivarsson og Preben Engen Amundsen som begge gjorde en god jobb for Hif/Stein. Vi takker for kampen, og ser frem mot nye spennende kamper i 4. divisjon. Allerede fredag er det klart for et skikkelig byderby når våre gutter tar den korte turen til Bossekop. Avspark er kl 19:00. 

Laget/tropp for Alta 2:

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv