Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Noe for alle

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Altaposten     Dato: 07.05.19 11:00

Søndagens kamparrangement har ikke bare 90 spennende minutter ute på matta. Helgens kampvert er vår hovedsamarbeidspartner Sparebank1 Nord-Norge, og de slår på stortromma for å gi både store og små en ekstra fin opplevelse

Allerede 13:00 åpnes dørene til flerbrukshallen der Alta Turnforening stiller opp og bidrar til barnepass med masse fine aktiviteter for de minste, mens mamma og pappa sitter ytterst på stolen og heier på guttene i gult og blått i Finnmarkshallen. Dette tilbudet vil være tilgjengelig fra 13:00 til 16:30. Inngang til hele arrangementet er gratis for alle barn under 12 år

Ved ankomst vil du, som på vanlig vis, bli møtt av hyggelig billettører, men denne gangen vil du også kunne gå innom SNN sin stand og delta i en konkurranse der du kan vinne fine premier for hele familien hos Trasti og Trine eller en tur i Klatreparken ute på Sarves. Her snakker vi kvalitetstid for hele familien. I tillegg vil det selvfølgelig være mulighet til å kjøpe lodd i det ordninære kamplotteriet der premien er et gavekort fra Møbelringen. 

Herrelaget få storfint følge ut på banen ved kampstart av maskoter som vil være kledd i forskjellige klubbdrakter fra flere av våre fine naboklubber. Det blir stas!

For alle er det barnepass, og for samarbeidspartnere har vi gleden av å samles allerede 12:45 til en skikkelig oppladning sammen, samarbeid med Sparebank1 Nord-Norge. 

Hjertelig velkommen alle sammen:) Vi sees på søndag!

 

 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv