Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Tap mot Kjelsås

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Stian Kristoffer Sande     Dato: 06.05.19 09:40

En god første omgang ble fulgt opp av en svak andre omgang og da endte poengene til slutt hos Kjelsås.

Søndagens oppgjør mot Kjelsås ble innledet på en meget god måte av et Alta IF lag som tok kontroll på kampen og spilte seg frem til flere gode innlegg- og skuddmuligheter. Reginiussen, Balto og Nikolaisen hadde alle fine muligheter til å gi oss en ledelse, men det siste lille ekstra manglet.

Hjemmelaget skapte få sjanser, men de var til gjengjeld store. Rojas hadde først en super reaksjonsredning etter et skudd fra kloss hold, og like etter måtte han igjen i aksjon etter et brudd dypt inne på vår banehalvdel. Også denne reddet han på en strålende måte. 

I pausen kom beskjeden om at hoveddommeren måtte gi seg, noe som førte til en pausesekvens på bort i mot 30 minutter. Likt for begge lag, og absolutt ingenting å bruke som noe form for unnskyldning. 

De siste 45 minuttene endret kampbildet seg og hjemmelaget skaffet seg et grep om kampen, et grep som til slutt skulle gi dem de to matchavgjørende scoringene. Den første scoringen kommer etter en klassisk ”klabb og babb” situasjon i boksen, der ballen til slutt havnet i mål. Ikke lenger etter kom også 2-0 etter et innlegg langs bakken som videre ble ekspedert i mål. 

Følelsen etter kampen var at det er mye godt å ta med seg, spesielt fra de første 45 minuttene. Likevel er det viktig at vi økter besluttsomheten i begge 16-meterne. Vi mangler litt kvalitet i innleggene, og er litt for passive når innleggene først kommer. I tillegg ser vi at målene er mulige å luke bort om vi er ekstra på vakt, ekstra på tær. 

Laget: Rojas, Overvik, Hansen, Veseth Olsen, Nome, Jacobsen, Balto, Reginiussen, Nikolaisen, Philips og Spence. Også benyttet: Bjørnvåg, Berg Pedersen og Mauno. 

Nå ser vi frem mot en normal treningsuke og ikke minst neste kamp hjemme mot Sotra søndag 12. Mai kl 14:00. I tillegg til en spennede kamp ute på matta, blir det et feiende flott arrangement for både tilskuere og samarbeidspartnere. Sparebank1 Nord-Norge er kampvert og i samarbeid med Alta Turnforening vil det bli tilbudt barnepass i flerbrukshallen som ligger i 2. Etasje i Finnmarkshallen. Mer info om dette kommer. 

Vi håper å se deg på kamp, også skal vi knalle til ute på matta. Heia Alta!  


Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv