Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Endelig er det klar for cup

Skrevet av: Torgeir Ekeland     Foto: Altaposten     Dato: 01.05.19 09:14

I dag er det klart for første runde i NM, og Alta IF tar den relativt korte turen over til Lakselv for å møte et Porsanger IL i kjempe medvind! Det blir tøft, og trener Bryant Lazaro tar ingenting for gitt. 

- Vi har respekt for Porsanger, og har analysert dem grundig, på samme måte som vi analyserer motstanderne våre i Postnord-Ligaen. Vi drar til Lakselv vel vitende om at det blir en tøff kamp og at Porsanger kommer til å behandle denne kampen som en finale, så vi må gjøre det samme. 

- Vi starter med en ellever som vi mener er godt rustet til å vinne kampen, forteller Bryant. 

Toppscorer Guyon Philips er imidlertid ikke en del av den elleveren etter anbefalinger fra fysio.
- Guyon har en øm rygg og lyske, og vi vet vi har gode spillere som er klare til å steppe inn og gjøre en god jobb, sier Bryant, som har tatt med seg den spennende angriperen Tom Emaus i kamptroppen. 

- Tom er en spennende, dynamisk og lærevillig ung spiller, som vi tror kan ta steg sammen med A-laget i år, sier Bryant. 

Bakgrunn
I fjor ble det et kort cupeventyr for Alta IF, som ble slått knepent 0-1 mot Tromsø IL hjemme i Finnmarkshallen. 

- Vi tar cupen veldig seriøst, og ønsker å demonstrere det ved å gi alt. Men vi ser ikke lengre enn én kamp om gangen, sier Bryant.

Et Porsanger i scoringsform 
I kvalifiseringen til NM i år har Porsanger IL slått Kirkenes 3-0 i Finnmarkshallen, og divisjonskollegene i Bjørnevatn 3-1 på hjemmebane. De står også med full pott etter to kamper i 4. divisjon etter å ha slått både Tverrelvdalen (5-4) og Bossekop (3-2) i sine to første kamper. 

Se opp for: 
Tidligere Alta-angriper, Eirik Lund Holm bekler drakt nummer 7 i Porsanger IL, og kommer til å bli en solid trussel. Han har scoret to mål for sin nye klubb så langt denne sesongen. 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv