Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Shell kjører videre med Alta IF

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Shell     Dato: 29.04.19 12:01

Ved å legge besøket til Shell på Elvebakken når du trenger drivstoff bidrar du til å styrke klubbøkonomien, og samtidig støtter du naturligvis en god samarbeidspartner.  Alta IF får nemlig provisjon av salget på drivstoff, og det er naturligvis veldig greit å ha i bakhodet når våre medlemmer og støttespillere skal velge stasjon. Avtalen er knyttet opp måt klubbens herrelag, og det betyr at Shell vil være profilert i Finnmarkshallen, og vår logo vil være synlig på stasjonen som en påminnelse om samarbeidet. Avtalen gjør også at alle aldersbestemte trenere i klubben får 50% på bilvask. 

Visse du forresten at Shell har en egen app som heter Snarveien? Her får du tips om gode tilbud, kaffeavtaler, Trumf saldo med mere. Vi anbefaler deg å laste den ned, og du finner den tilgjengelig både til IOS og Android telefoner. Den anbefaler vi deg å laste ned slik at du hele tiden er oppdatert på gode tilbud. 

Vi takker Shell for tilliten, og gleder oss til et videre fruktbart samarbeid. Heia Alta! Sammen skaper vi #stolthetlengstnord

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv