Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

FK Senja kommer på besøk

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Bendik Almås     Dato: 25.04.19 20:13

Lørdag venter nok et nordnorsk oppgjør i Finnmarkshallen når FK Senja gjester byen. Våre gutter kommer inn i dette oppgjøret med full pott på de to første kampene, men vet utmerket godt at fotball er "a funny old game" som fort deler ut noen karameller om man ikke er på 100% tilstede. Vi har ikke råd til å senke oss nedpå - her må vi gi gass fra første stund. Status på spillertroppen er ganske lik som tidligere, med unntak av kaptein Mats Frede Hansen som må testes litt nærmere inn mot avspark. Han fikk en lei trøkk i ankelen mot Grorud, og er fortsatt ikke 100% friskmeldt. Andreas van der Spa og Simon Laugsand er fortsatt ute med skade, og vil nok være det en stund til. 

Lørdagens motstander startet sesongen med en veldig tøff bortekamp mot Åsane og endte opp med 6-0 i sekken. Laget løftet seg veldig mot Asker i 2. serierunde og skaffet seg årets første poeng. Det viser en sterk mentalitet, og vi er sikker på at de kommer med masse intensitet og fightervilje også denne helgen. Med spillere som blant andre Christer Johnsgård og Tor Martin Mienna, som begge har gode ferdigheter og erfaring fra toppfotballen, gjelder det å være veldig på vakt. Vi skal uansett ha et sterkt fokus på eget spill og bygge videre på det som skal være vår identitet. 

Troppen og startlag vil bli publisert på våre SOME-kanaler inn mot avspark. 

Vi gleder oss veldig og kampstart er lørdag kl 14:00. Vi håper naturligvis at du har lyst å være med som en god støttespiller fra tribunen. I ukens "Blækka opp og frem" kan du bli enda bedre kjent med Christian Reginiussen og Einar Suhr som begge må gjennom noen gode spørsmålsrunder. Velkommen på kamp!

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv