Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Hedret under årsmøtet

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Alta IF     Dato: 21.03.19 08:16

Leder i hovedstyret Laila Davidsen, Aud Hestvik, Anna Kjersti Helsvig, Reidar Olsen, Vigdis Wirkola, ingrid Isaksen og Einar Suhr. Foto: Kita Eilertsen
 

Tirsdag ble årsmøtet i Alta IF gjennomført, og det ga en ypperlig mulighet til å hedre sterke bidragsytere i Alta IF. 

Aud Hestvik, Vigdis Wirkola, Ingrid Isaksen, Anna Kjersti Helsvig og Reidar Olsen fikk alle pris for «særlig innsats, utover det normale» for deres mangeårige engasjement for klubben. Leder for priskomiteen og en bauta i Alta IF, Einar Suhr, hadde dette å si om de ulike nøkkelpersonene i klubben: – Aud har spilt håndball helt fra hun fylte ti år. Først som utespiller, men det var som keeper hun markerte seg. For cirka ti år siden tok hun gradene som keepertrener. I dag er hun den eneste i Nord-Norge med topptrenerutdannelse som keepertrener. Denne kompetansen har vært til stor betydning for unge keepertalenter, sa Suhr om Aud Hestvik.

Ingrid Isaksen ble også hedret, blant annet for å bidratt som foreldrekontakt i åtte år, i tillegg har hun sittet i styret til håndballgruppa i to perioder, samt to perioder i hovedstyret, opplyste Einar Suhr.– Hun har også vært innkjøpsjef under Altaturneringa i åtte år.

Vigdis Wirkola ble blant annet hedret for å ha vært med i sekretariatet til Altaturneringa i håndball i 35 år, i tillegg til å ha sittet i sekretariatet under uttalige herre- og damekamper i håndball.

Skitrener Anna Kjersti Helsvig ble også hedret under årsmøtet.– Allsidigheten har alltid vært i fokus for henne som trener. Hun har også vært primus motor for Kaiskuru skicup hvert eneste år siden 2004, sa Suhr om Helsvig.

Den siste som ble hedret for «særlig innsats, utenom det normale» var Reidar Olsen. Han har jobbet mye med anlegget på Alta idrettspark og planene rundt det, i tillegg til å ha bidratt i mange år som trener for både fotball, håndball og ski.

Vi gratulerer så mye, og takker for deres fantastisk innsats for klubben vår:)

Kilde: Altaposten.no

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv