Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Endelig tilbake i Finnmarkshallen

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Alta IF Fotball     Dato: 20.03.19 12:27

Mars blir snart april, og seriestarten kryper stadig nærmere. Det spisser seg til og det liker vi veldig godt. Lørdag kommer TUIL på besøk til en fin lunsj-duell ute på matta. Avspark er nemlig allerede kl 12:00. Dette blir andre gangen lagene møtes i sesongoppkjøringen, der det første oppgjøret endte 0-0 på Alfheim i februar. Mye har skjedd siden den gang på begge fronter, og det ligger i kortene at begge lag har lyst til å vise seg frem før alvoret starter. For oss blir det en perfekt test der vi forhåpentligvis kan krysse ut klare utviklingsmål. 

Troppen og start 11ér kommer på våre SOME-kanaler inn mot kampstart.  

Krafttak mot Kreft er en årlig aksjon fra Kreftforeningen, og de siste årene har vi gått ut med bøsser på tradisjonelt vis. Denne gangen gir vi alle billettinntektene til aksjonen, og vi håper på fint oppmøte i hallen slik at hjemmepublikumet både kan se guttene i aksjon igjen, men også støtte en veldig god sak. Billetten koster 50,-. men om du ønsker å bidra med til auksjonen Krafttak mot Kreft, så er det selvfølgelig mulig. Det betyr naturligvis mye. 

Det vil også være mulig å kjøpe årets sesongkort under helgens treningskamp. Ikke gå glipp av en eneste scoring i år, da vet du hva du har å gjøre :) 

På motsatt halvdel finner vi tidligere Alta IF-spiller Thomas Båtnes Braaten som i vinter flyttet til Tromsø og nå spiller for TUIL. Han har blogget om helgens kamp, og den kan du lese her. En flott personlighet og spiller som vi setter pris på og som vi ønsker hjertelig velkommen tilbake på lørdag. 

 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv