Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Seier mot Hønefoss

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Alta IF Fotball     Dato: 11.03.19 11:25

Aleksander og Peter før kampstart på AKA arena. 
 

Etter kampen mot Fredrikstad var vi heltent på å sikre oss årets første seier.  Vi innledet kampen noe rufsete, men spilte vi oss flott inn i kampen og scoret kampens første mål. En nydelig diagonalpasning fra Mats Frede havnet perfekt på foten til Simon Laugsand, som curlet et perfekt innlegg på hodet til Christian Reginiussen som stanget ballen i mål på mesterlig vis. Det ga selvfølgelig mer energi, og i resten av omgangen skapte vi flere fine muligheter, men uten uttelling dessverre. 

Vi beholdt initiativet ut i 2. omgang og litt ut i omgangen, etter 16 pasninger i laget,  fikk Håvard Nome ballen servert på 20 meter. Derfra la Håvard ballen perfekt til rette for seg selv og dundret ballen i lengste kryss. En fabelaktig scoring, og noe vi fortjente ut i fra spill og sjanser. Med 90 minutter i beina fra fredagen manglet vi nok litt ekstra energi i avslutningen av kampen, og selv om vi kom til flere fine overgangsmuligheter klarte vi ikke å sette kampens tredje mål. Da går det slik som det ofte kan gjøre i fotball. Hønefoss skaffet seg straffespark og reduserte til 1-2, men vi holdt ut og sikret dermed årets første seier. Alt i alt var dette en svært nyttig helg som gir oss gode pekepinner på hva som bør være i fokus fremover i treningsarbeidet. I tillegg ble det spilletid på hele troppen som var med. 

Neste kamp er hjemme mot TUIL, lørdag 23. mars. Se laget og intervju med målscorer Håvard og Dag Andreas Balto som er tilbake fra skade og fikk 10 minutter på tampen av kampen. 

 

Intervju med Håvard og Dag Andreas, via Facebook. 

Mål Håvard Nome.  Via Facebook. 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv