Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

To spennende kamper i helga

Skrevet av: Andreas Markussen         Dato: 04.03.19 19:49

Fredag formiddag reiser guttene nedover til østlandet der Fredrikstad og Hønefoss venter til to nye herlige treningskamper. Siste seriekamp i 2018 var borte mot nettopp Fredrikstad, men mye har skjedd i begge leirer siden den gang. Begge lag har gjort forandringer i trenerteamet og i spillerstallen,  men vi forventer et knalltøft oppgjør mot en av opprykksfavorittene i den andre avdelingen. FFK spiller som kjent ikke i samme avdeling som oss i 2019. For vår del handler det om å se igjen de momentene vi har jobbet hardt med de siste ukene etter Tromsøhelga både offensivt og defensivt. 

Gledelig er det også flere av de nye spillerne er på plass og blir med sørover, både med tanke på det sportslige og sosiale. I stallen finner du navn som Kyle Spence og Guyon Phillips. Kyle har allerede vært her noen uker, men overgangen fra Valdres er ikke helt i boks enda, men vi håper at det faller på plass ganske snart. Guyon er på besøk hos oss denne uken og blir også med slik at vi får sett han i kampsituasjon også. Begge er offensive spillere som gir oss gode alternativer fremover. 

Lørdag blir det restutisjon, før vi søndag morgen reiser til Hønefoss og spiller en allerede kl 11:00 på AKA arena. Avspark er kl 11:00. Hønefoss ble beseiret i begge oppgjørene i fjor, og laget måtte til slutt ta den tunge veien ned i 3.divisjon. Likevel er det en klubb med flotte tradisjoner, en fin arena, og et lag som definitivt hører hjemme høyere opp i divisjonssystemet. Sett fra utsiden virker det som at klubben igjen har funnet et positivt momentum, og vi ser for oss at også dette blir en tøff og jevn batalje. Det passer oss ypperlig i sesongforberedelsene. 

Begge helgens oppgjør streames via iFinnmark.no, så her er det bare å benke seg i sofakroken og finsikte guttenes form ca en måned før seriestart. Heia Alta!

TROPPEN SØROVER FINNER DU HER

  

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv