Thermoglass forlenger samarbeidet

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Thermoglass     Dato: 01.03.19 11:09

Thermoglass forlenger samarbeidet

Denne uken har Thermoglass gitt oss forlenget tillit og forlenget samarbeidsavtalen med klubben i 2 nye år. Thermoglass har hatt stor utvikling siden oppstarten i 1973, og er en av fylkets fremste leverandrører innen fasadeprodukter, dører, vinduer samt lås og beslag. Som Finnmarks eneste TrioVing Sikkerhetssenter har vi detaljert kunnskap og erfaring innenfor lås og låssystemer. For oss i Alta IF er det veldig gledelig at samarbeidet nå blir forlenget i to nye år - et samarbeid som strekker seg mange år tilbake i tid. Vi ser frem til et videre fruktbart samarbeid, og takker så mye for tilliten gjennom denne avtalen. Sammen skaper vi #stolthetlengstnord!

Vil du lese mer om Thermoglass? Da anbefaler vi deg et besøk på deres hjemmeside: Thermoglass.no

Heia Alta!