Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Hva betyr det egentlig?

Skrevet av: Andreas Markussen         Dato: 21.02.19 10:48

Hva betyr det egentlig?

Du ser dem med jevne eller ujevne mellomrom på SOME-kanaler, da spesielt #stolthetlengstnord og #viskaperheltene. I tillegg har klubben verdier som vi med, kanskje litt for ujevnt mellomrom, henter frem. I det følgende ønsker vi å løfte disse frem slik at alle vet hva vi står for, og hva som ligger bak de ulike betegnelsene. 

Våre kjerneverdier er stolthet, raushet, humør og målrettet. 

Stolthet

Vi viser glede og entusiasme over å tilhøre idrettslaget og representere hele Finnmark. Vi er trygge og stolte i både medgang og motgang på veien mot målet.

Raushet

Vi er åpne og inkluderende med en visjon om at alle skal med, og ingen skal føle seg utenfor. Det betyr også at vi har en proaktiv samarbeidsholdning til andre klubber i Finnmark.

Humør

Vi er positive og engasjerte i medgang og motgang, og framsnakker både klubb og medspillere i enhver sammenheng. Vi bryr oss om samfunnet og de rundt oss, og tar ansvar. 

Målrettet

Vi skal være best i Finnmark, og jobber hver eneste dag for å oppnå det. Uavhengig av dagsform gjør vi alltid så godt vi kan, oger aldri fornøyd med mindre enn 100% innsats. 

Visjon

Hele Finnmarks stolthet. Dette er retningen vi sammen drar i, og visjonen oppnås best gjennom handling, ikke ord. Derfor er vi ydmyke og positivt involverende i vår adferd, uansett hvor vi befinner oss og uavhengig av konteksten vi befinner oss i. 

Merkeløfte

Stolthet og uvikling lengst nord. Hver eneste dag følger vi stolthet over å være en viktig brikke for Alta IF, og vår betydning for stoltheten til Finnmarks befolkning. Utvikling representerer Alta IF som en arena for personlig utvikling, samt ikke minst regionens uoppfylte potensiale. 

Slagord

Stolthet lengst nord. Slagsordet baserer seg på vår geografiske posisjon på toppen av Norge, men også på den muligheten du har til å utvikle noe helt spesielt i en liten klubb langt nord. 

Du vil også se Vi skaper heltene. Det er konseptet for Alta IF aldersbestemt som underbygges av klubbens sportsplan. 

Vi er verdens nordligste profesjonelle fotballklubb. Vi er Alta IF.

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv