Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Skuffende tap

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Altaposten     Dato: 10.02.19 09:40

Skuffende tap

Lørdagens treningskamp mot Norild ble en skuffende affære for vår del. Riktig nok var 1. omgang helt ok, der vi spiller oss frem til svært mange gode innleggssituasjoner, men derfra og inn stoppet det opp. Norild forsvarte seg godt i egen boks, men samtidig skulle vi gjerne sett at vi klarte å fylle opp med flere spillere inn i boksen for å skape enda mer trykk på dem. 

2. omgang blir litt mer rotete, og vi klarer egentlig aldri å legge noe spesielt trykk på Norild, som selv fikk et par gode overgangsmuligheter. Kampens eneste scoring kom etter at vi mistet ballen dypt inne på egen banehalvdel, og da kunne ballen enkelt settes i det tomme buret fra ca 16 meter.

At vi er i en overgangsfase, der vi ønsker å utvikle en tydelig identitet og et eget spill er ikke noe vi skal gjemme oss bak, ei heller at flere etablerte spillere er skadet/syk. Vi setter uansett en høyere standard på gjennomføring enn det som ble gjort på lørdag, også skal vi fortsette å jobbe hardt hver dag for å ta nye steg både kollektivt og individuelt. 

Ros til Norild for jobben de har gjort. Godt organisert og kontringsspill med sting. Vi er sikker på at de kan få en meget spennende sesong i 3. divisjon med den samme innsatsen og gløden. 

Laget: Linnes, Overvik, Bjørnvåg (Ivarsson, 45 min), van der Spa, Nazari, Mauno (Kjellmann, 45. min) Skorpen (Aas 45. min) Jacobsen, Nikolaisen, Berg Pedersen, Spence (Duurhuus 45 min). 

Neste helg reiser vi til Tromsø. Der venter Tromsø IL på fredag, og TUIL på søndag. Nå skal vi bruke uka godt til å forberede oss maksimalt til to spennende kamper. 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv