Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Lørdag kl 15:00 er vi i gang!

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Altaposten     Dato: 07.02.19 19:23

 

Andreas van der Spa får sin første match i gult og blått lørdag etter overgangen fra Glimt.

Årets første treningskamp

Lørdag kl 15:00 spilles årets første treningskamp, og vi får storfint besøk av fjorårets vinner av 4. divisjon i Finnmarksserien. Med flere sterke resultater var det til slutt ingen som kunne stoppe Norild i å sikre seg plass i den allnorske 3. divisjonen, etter en herlig innspurt og i konkurranse med Porsanger IL. Vi gleder oss til å følge reisen gjennom sesongen 2019 og håper at laget klarer å etablere seg i divisjonen. Besøk Norild sin levende og gode Facebookside ved å trykke her. 

For vår del har det vært en tøff januarmåned med flere høyintensive treningsøkter med ballen i sentrum. Brage Berg Pedersen har gjort et solid inntrykk på trening de siste ukene og virker heltent før sine første kamp for Alta IF. En annen nykommer er Andreas van der Spa som allerede lørdag vil få sine første minutter i trøya etter overgangen som kom i stand denne uken. Ellers gleder vi oss til å se spillere som Hikmat Nazari og Aleksander Kjellmann som begge har tatt steget fast inn i treningsgruppen og som har hatt fin progresjon i treningsarbeidet. 

Den siste uken har vi hatt en del sykdom i troppen, og en som vi allerede nå kan si er ute av lørdagens kamp er Christian Reginiussen. Midtbanekrigeren har slitt med influensa og vil ikke være tilbake på trening før mandag. Usikkert er det også med spillere som Håvard Nome og Mats Frede Hansen som også har slitt med sykdom. Avgjørelsen på om de spiller deler av kampen på lørdag tas fredag. 

På besøk de kommende dagene har vi to offensive spillere i Kyle Spence fra England og Sindre Duurhuus fra Hammerfest,som begge trolig vil bli involert på lørdag. Vi ser frem til å se dem begge i aksjon.

Vi minner igjen om kampstart som er kl 15:00. Det er gratis inngang og selvfølgelig kioskmuligheter. Velkommen!

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv