Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Dette er vår nye hovedtrener!

Skrevet av: Andreas Markussen         Dato: 11.12.18 12:46

Bryant Lazaro ny trener for Alta IF

Etter en god prosess med mange gode kandidater i bilde har klubben landet på den vi mener passer vår profil best.

Bryant Lazaro kommer til oss fra ett år som trener for TIL 2 og nasjonal G19. Før det fungerte han en periode som assistenttrener i skotsk Premier league med Hearts, her var han assistent til Ian Cathro som i dag er 1.lagstrener i Wolverhampton. 2016-2017 var han i trenerteamet til Sevilla U-21, mens han de fire foregående årene var i ungdomsavdelingen til Levante. Bryant er Amerikansk, vokst opp i USA, Canada og Argentina, men har også bodd mange år i Spania. Han har pro-lisens trenerutdanning og har gått sin trenerskole i Argentina, men primært i Spania.

Vår vurdering er at dette er en ung og spennende trener som passer vår profil veldig bra. Med sin amerikanske vinnermentalitet og sin utdanning og erfaring fra Spania tror vi det er en god match med den retningen vi før inneværende sesong ønsket å ta spillet vårt. Han har også mye erfaring fra og brennende engasjement for utvikling av unge spillere, noe som er veldig viktig for oss.

Bryant sier:

"I am honored and excited to join a Club of the tradition of Alta IF as Head Coach.  The high ambitions of the Club matches mine, and I look forward to getting started and meeting everyone associated with this institution."   

Når det gjelder resten av teamet så har vi klare tanker for dette, men det er ikke helt avklart ennå.

Om det er noen som har spørsmål kontakt Rune Berger - 959 39 011.

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv