Cordero til Egersund

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Steffensen / Altaposten.     Dato: 17.11.18 16:27

Juan Manuel Cordero kom til Alta IF like før seriestarten i år,  og signerte da en ettårsavtale med klubben. Det har lenge vært usikkert om han skulle fortsette i klubben, og nå er det definitivt avgjort at han ikke blir med videre. Fredag ga han beskjed om at neste stoppested i karrieren blir Egersund.

Cordero har gjort en god jobb i Alta IF, og hvem glemmer vel de to scoringene mot TUIL i cupen? Med et forrykende tempo har han flakset opp og ned venstresiden fra sin vingback-posisjon, og gitt oss mange gode offensive bidrag. Han ble raskt en liten favoritt i gruppa og blant publikum, og det er naturligvis  kjedelig at han nå forsvinner etter bare en sesong. Vi ønsker å si tusen takk for innsatsen, og ønsker Cordero masse lykke til videre i karrieren.

Heia Alta!