Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Thomas Båtnes Braaten forlater

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Altaposten     Dato: 14.11.18 15:19

Thomas Båtnes Braaten forlater Alta IF

Thomas Båtnes Braaten har, i likhet med sin bror Vegard gjort en fantastisk jobb for Alta IF fordelt på flere perioder. Thomas kom tilbake til Alta i forkant av 2017-sesongen og har gjort en solid jobb i midtforsvaret. Med sin erfaring, seriøsitet og væremåte har han satt stort preg på laget, og det er ikke tvil om at det er en solid ressurs som forsvinner ut av døren. Han er en naturlig ledertype som tar ansvar både på og utenfor banen, og innehar de kvalitetene man ser etter hos en midtstopper. God fysikk og forståelse, i tillegg til at han kan bidra i det offensive spillet gjennom en trygg pasningsfot. 

Thomas sier følgende om flyttingen:

Det e vemodig å forlate klubben etter mange gode opplevelser.  Alta e en utrulig fin klubb som har gitt meg masse gode minner helt siden Altaturneringa som miniputt! A-laget har en fantastisk treningskultur og er en perfekt utviklingsarena for sultne spillere.. Jeg vil for alltid holde klubben tett mot hjerte, og ønsker masse lykke til i fremtiden

Vi ønsker å si tusen takk til Thomas for alt han har bidratt med, og ønsker han masse lykke med det nye kapittelet i Tromsø. 

Om du vil sikre deg Thomas sin siste Alta IF-drakt kan du trykke på linken her. 

Thomas var gjest i klubbpodcasten Klistra i Krysset for en tid tilbake siden. Den kan du lytte til via linken under.

Klistra i krysset - episode 8 med Thomas B Braaten. 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv